Cum putem prepara o cafea buna?

Romania este genul de tara in care se beau tone de cafea. Asa cum englezii au o traditie cu al lor ceai, si noi avem o traditie cu cafeaua. Cred ca cel putin 8 din 10 romani sunt dependenti de cafea iar acest lucru ii obliga sa isi bea ceasca in tihna in fiecare dimineata, la prima ora, inainte de serviciu. Nimeni nu face nimic pana nu isi bea cafeaua… Acum, sa fim seriosi, un consum moderat de cafea chiar este recomandat de doctori. Abuzurile in schimb sunt cele blamate…

Cum preparam cea mai buna cafea?

Eu sunt constient de faptul ca “cea mai buna” , termenul de “cea mai buna” nu are cum sa existe intr-o lume lipsita de perfectiune, insa cu totii facem referire la ceva de calitate superioara atunci cand rostim aceste cuvinte.

Expresoarele manuale de la Philips sunt capabile sa iti ofere una dintre cele mai bune cafele pe care le puteti prepara singuri, acasa. Cu totii am gustat cafeaua de la cafenele de renume si am incercat sa facem si noi acasa una asemanatoare. Ei bine, nici o sansa fara un expresor serios, iar cel de la Philips este capabil sa furnizeze o cafea extraordinara.

De ce Philips Saeco?

  • In primul rand, gustul unic este atributul principal al acestor expresoare. Dupa cum spuneam, sunt capabile sa prepare o cafea excelenta, identica daca nu chiar superioara celor baute in cafenele de renume.
  • Este un expresor modern, de ultima generatie asa ca nu va faceti probleme in privinta dimensiunilor reduse, are destula putere. S-au dus vremurile in care un expresor de calitate trebuia sa fie cat masa de mare…
  • Calitatea iese in evidenta in doua planuri: produsul si constructia. Imi place sa admir electrocasnicele bine construite, fara gresala si fara sa dea impresia ca au fost montate manual de niste orbi, de niste oameni nepasatori sau nepriceputi.

Cei care adora cafeaua vor cumpara intotdeauna un expresor de la Philips. Au atata istorie in spate si atata experienta, incat imi e dificil sa cred ca vor reusi vreodata sa scoata pe piata un produs care nu multumeste din punct de vedere al functionalitatii si al calitatii. Mie unul imi place sa fiu un prizonier al calitatii si sa incerc mereu sa fiu in trend cu tehnologia, motiv pentru care voi comanda si eu un expresor Philips Saeco.

Leave a Reply