Cum reușește TVR cu 11 televiziuni să facă performanță atât de slabă?

Am urmărit Eurovisionul online, chiar eram curios că văd cine mai votează cu cine pe lângă noi. Fiind pe pagina de Live a TVR, am constatat cu stupoare faptul că această televiziune are 11 canale fraților, 11. Este TVR 1, TVR HD, TVR 2. TVR 3, TVR i, TVR Moldova, TVR Craiova, TVR Iași, TVR Târgu Mureș, TVR Timișoara, TVR Cluj. Stau și mă întreb de ce dumnezeului are performanțe atât de slabe cu atât de multe canale? Că tot a fost circul cu abonamentele radio-tv și cu finanțele acestei televiziuni.

Cum să ai frate 11 canale și tu să nu fii în stare să faci absolut nici un pic de audiență? Întreb și eu așa ca fapt divers din perspectiva unuia care are impresia că acolo se întâmplă ceva necurat. Nu e ok să au atâtea canale și să nu ai nici un pic de audiență. Cine se uită la TVR 2? Cine se uită la TVR 3 fraților că eu nu mă uit nici măcar la TVR 1. M-am uitat acum când a fost Eurovisionul, probabil o să mă mai uit dacă  va juca echipa națională a României și cam atât.

Mă uitam în trecut la TVR la filme pentru că era singurul post de televiziune care nu întrerupea cu reclamele. Pe TVR 1 te uitai la filme ca la tine acasă. Pur și simplu nu băgau nici măcar 1 secundă de publicitate în cele 2 ore de film. Pe Pro TV sau pe canalele rivale de divertisment gen Antena 1, la 2 ore de film ai băgate 2 ore jumătate de publicitate. Uneori nici nu-ți mai vine să te mai uiți la filme, că-ți trece toată pofta de la atât de multe reclame.

Leave a Reply