Cum reusesti sa construiesti Page Authority pentru un blog nou

Page authority a devenit noua gaselnita in materie de evaluare a blogurilor si a site-urilor dupa ce Google a renuntat la vestitul Page Rank la care toata lumea se inchina mai ceva ca la Hristos. Ce inseamna Page Authority? Ei bine, autoritatea paginii tradus mot a mot, se refera la autoritatea pe care pagina blogului o are in concordanta cu restul internetului. Vine la pachet cu Domain Authority pe care il puteti traduce la fel, mot a mot. Aceste doua elemente, respectiv DA si PA sunt noile criterii de evaluare a blogurilor in ideea de a oferi un pret pentru advertoriale. Cu cat DA si PA sunt mai mari, cu atat pretul pentru un advertorial publicat o sa creasca.

Am multi prieteni care si-au facut bloguri si PA intarzie sa apara. Un blog nou vine cu DA 1 si PA 1 si e clar ca nu o sa plateasca nimeni publicitate pe asa ceva. Update la DA si PA se face o data la o luna, o luna si jumatate si se numeste Moz Update. Ei sunt cei care analizeaza linkurile si autoritatea site-urilor dupa renuntarea Google la Page Rank Update. Asadar, sa va spun cum se poate construi PA in jur de 25-30 in mai putin de doua luni, suficient cat sa poti vinde publicitate pe acel site.

  1. Posteaza content de interes, original, articole de peste 1000 de cuvinte, relevante.
  2. Foloseste retelele de socializare G+, Facebook, Twitter pentru a raspandi aceste articole si pentru a le promova
  3. Fa rost de linkuri, e cel mai important. Poti face rost de linkuri prin guest post pe alte bloguri si comentand blogurile altora. Acel comentariu pe care il lasi pe pagina altora are linkul tau.

Leave a Reply