Cum sa evitam raceala

Anul acesta avem probleme destul de mari cu vremea. Trecerile de la cald la rece si invers sunt destul de dese si trebuie sa incercam sa ne adaptam. Bineinteles ca nu am scapat de raceala nici anul acesta, am tras vreo 3 zile ca sa imi revin si pot spune ca 90% ne imbolnavim in aceasta perioada din cauza neglijentei. Atata timp cat ne bazam pe o caldura aparenta si umblam dezbracati vom aveam probleme destul de mari cu sanatatea.

Dupa cum spuneam, putem evita aceasta problema daca ne imbracam. Avem un motiv in plus sa innoim garderoba cu aceasta ocazie. Majoritatea magazinelor online au inceput sa sara cu fel de fel de reduceri acum la sfarsit de toamna si inceput de iarna. E momentul potrivit pentru femei sa isi caute paltoane de dama online pentru a face fata vremii nefavorabile de afara. Ce e mai placut decat sa stai la calculator si sa iti comanzi jachete de dama la pret bun? Fara sa mai fii nevoita sa bati strazile orasului in cautare de ceva ce iti place.

Femeile au totusi placerea de a pleca de acasa si de a bantui ca fantoma Casper prin oras. E un fel de hobby precum barbatii cu pescuitul cred. Eu unul, sincer sa fiu am renuntat de mult sa mai plec in oras dupa haine. Am ajuns la concluzia ca oricat as cauta, stocurile si modelele din magazinele din oras sunt in numar finit. In 90% din cazuri ma intorceam acasa cu mana goala. Nu gaseam nimic care sa imi placa. Daca gaseam nu gaseam marimea si asa mai departe. Asa ca, atunci cand vreau sa imi cumpar o geaca pentru barbati sau altceva, apelez cu incredere la calculator. Nu mai pierd nici timpul prin frig prin oras si gasesc si exact modelul si marimea de care am nevoie.

Cam acesta va fi trendul pe viitor, magazinele virtuale le vor lua fata celor reale prin preturile mici, diversitate si comoditate.

Leave a Reply