Cum să intri mă așa în sensul giratoriu

Ieri am plecat până la pădure să mai văd ce-i pe acolo și ca să ajung mai repede am zis să iau un taxi. Băi fraților, eu știu că taximetriștii nu sunt cei mai exemplari șoferi din țară, dar nici cu ceilalți participanți la trafic nu mi-e rușine. La un moment dat, taxiul în care mă aflam a făcut la stânga într-un sens giratoriu dar, ce să vezi, cel care venea din fața sensului nu a frânat.

Era un tip cu o cotoarbă de mașină de teren veche de 30 de ani cu volan pe partea dreaptă bineînțeles. Cred că a intrat în sensul giratoriu cu 70 la oră și nu a schițat nici un sens. Dacă taxiul nu punea frână, trecea peste noi ca tancul. Cum să intri mă așa în sensul giratoriu?

Omul nici măcar nu s-a uitat în stânga să vadă dacă vine cineva. Nu a schițat nici cel mai mic gest. Cum dumnezeului ajung asemenea idioți să circule pe străzile noastre? Eu am spus de multe ori faptul că românii nu știu regulile de circulație dar se pare că nici nu vor să le învețe.

Unii sunt atât de aerieni încât devin pericole publice.

Cum să intri mă așa într-un sens giratoriu fără să te uiți măcar? Hai că mai sunt cretinii ăia care deși te-au văzut, accelerează și se bagă să treacă înaintea ta în sens dar ăia măcar fac treaba asta conștienți, sunt siguri că le iasă manevra. Dar ăștia care intră ca idioții fără să se uite și mai vin și cu viteză ar merita raportați la poliție și interziși pe șoselele din România. Dacă tot aduc ceaune de Anglia să meargă să circule cu ele pe acolo, nu prin România.

Leave a Reply