Cum sa razbesti cand pretul la pompa creste continuu

In ultimii 10 ani, pretul la pompa al unui litru de carburant aproape ca s-a triplat. Tin minte in anul 2008 cand mi-am cumparat eu prima masina mergeam si alimentam cu 2.40 lei/litru de benzina. Motorina era putin mai scumpa insa nici asa multe masini diesel nu prea erau.  Din 2008 de la 2.4 lei pe litru in 2014 la 6.2 lei pe litru mi se pare ceva inuman si incredibil. Paradoxul este ca in 2008 aveam salariu 650 de lei + bonuri de masa adica 800 de lei pe luna iar acum am 700 de lei pe luna fara nici un bon. Cam atat de prost se traieste in orasul Severin. Lucrurile in loc sa prospere au dat inapoi. Cine isi imagineaza ca ar putea cumpara 50 de litri de motorina pe luna din 700 de lei salariu? E incredibil.

Stau si ma gandesc la transportatori. Si ei au fost extraordinar de afectati de situatia cu pricina. Motorina ieftina nu se mai gaseste pe nicaieri, la nici o pompa din tara. Toate s-au alineat la preturile europene insa au uitat ca salariile noastre si puterea de cumparare au ramas romanesti.  Oil Energy Trading vine cu o solutie pentru cei care au nevoie de combustibil lichid usor pret. Contractul cu o astfel de firma este esential atunci cand iti desfasori o activitate dependenta de combustibil. Sa ai cea mai buna oferta de pe piata din punct de vedere al pretului la pompa te poate scoate din multe probleme. Orice afacerist incearca pe aceasta perioada de criza sa reduca costurile cat mai mult pentru a supravietui, iar un pret mai bun ca la pompa oferit de Oil Energy Trading este o solutie.

De multe ori situatiile par sa nu aiba scapare sau solutie, insa trebuie sa ramanem calmi si sa cautam parteneri de incredere, seriosi si responsabili iar reusita este asigurata.

Leave a Reply