Cum se cauta relatiile pe internet

Am tot vazut pe internet in special pe Facebook diferite anunturi cu mame singure ce isi cauta de lucru, pardon, pe cineva. Dupa parerea mea este cea mai proasta alegere pentru ca in primul rand, oamenii seriosi nu au ce cauta pe Facebook absolut deloc, ce sa mai zic de relatii. Intr-adevar, in ziua de azi compatibilitatea in cuplu este mai slaba ca nicicand din cauza faptului ca oamenii nu mai sunt nici seriosi nici sinceri unii cu ceilalti. O relatie nu se poate baza de cat pe incredere reciproca. Daca tu ai ajuns sa fii mama singura cu o fata si-ti cauti jumatatea pe internet, ceva nu e in regula.

Internetul s-a dezvoltat destul de mult in ziua de azi si a ajuns sa fie populat cu atata prostie incat inceput sa te minunezi in momentul cand mai intalnesti o minte rasarita din cand in cand pe Facebook sau in alta imprejurare internautica. Exista si oameni destepti, insa ei folosesc Facebook in cu totul alt mod, pentru promovare si etc. de fapt, exista doua tipuri de oameni, cei care folosesc internetul ca nu au ce face si se plictisesc, si exista oameni care se promoveaza, isi promoveaza afacerea pe internet desi daca stam sa judecam la rece, tu iti promovezi afacerea intr-un mediu viciat plin de oameni fara personalitate din moment ce stau pe Facebook de plictiseala. Depinde si ce produse vrei sa vinzi, daca vinzi produse folosite de oameni inteligenti, clar nu ai ce cauta cu publicitate pe Facebook.

Relatiile pe internet se nasc din nimic si in nimic se termina. Nu cred ca exista o pasiune pentru poze si cred ca oamenii ar trebui sa se cunoasca in realitate cand vine vorba despre o relatie, nu virtual.

Leave a Reply