Cum te asiguri că faci rost întotdeauna de cea mai ieftină poliță RCA?

Prețurile polițelor RCA au crescut destul de mult în ultimii ani din cauza instabilității existente pe piața asigurărilor din România. Tinerii sunt cei mai afectați, în special cei sub 30 de ani, fiind considerați „teribiliști”. De exemplu, dacă ai 27-28 de ani și vrei să asiguri o mașină în România cu motor 1.9 diesel, vei scoate din buzunar minim 1200 RON/an, un preț destul de mare comparativ cu anii trecuți, destul de mare comparativ cu puterea de cumpărare a românului.

Cei care doresc prețuri mai avantajoase pentru asigurările RCA au de fapt două variante la dispoziție. Fie trec mașinile pe numele părinților sau chiar bunicilor, fie se orientează către magazinele online. În cazul în care decideți să înscrieți mașina pe numele unui pensionar veți avea parte de niște prețuri mai mult modice pentru asigurarea RCA dar din păcate, nu va mai fi mașina voastră. Cei care doresc să fie proprietari în adevăratul sens al cuvântului nu pot decât să opteze pentru un RCA ieftin online.

Doar online ai siguranța că plătești cea mai ieftină asigurare RCA

În momentul în care dorești să achiziționezi o asigurare RCA online și intri de exemplu pe cel.ro,  observi un lucru destul de interesant: după ce completezi câmpurile cu datele mașinii, ai afișate tarifele de la mai multe companii de asigurări precum Allianz – Țiriac, Asirom, Euroins, City Insurance, Groupama, Omniasig sau Uniqa. Automat, vei putea să îți alegi singur asigurarea cea mai ieftină, nu mai ai de-a face cu absolut nimeni și nimic. Sunt gata să fac pariu pentru faptul că brokerii din oraș nu sunt niciodată sinceri când ne spun prețul pentru cea mai ieftină asigurare. Nu au nici un interes să facă asta, interesul lor este să tragă un comision mai mare.

*asiguratorii disponibili pe cel.ro

Astfel, doar online ai siguranța că plătești într-adevăr cel mai mic preț pentru asigurarea RCA. Nu depinzi de nimeni, nu stai cu gândul că poate ai fost păcălit și așa mai departe. Eu unul aș vrea să fac un experiment lunile ce urmează și mai mult ca sigur am să vă prezint rezultatele. Am să îmi calculez singur polița RCA online apoi am să merg la brokerii din oraș să văd dacă sunt sinceri și-mi oferă un preț asemănător pentru cea mai ieftină variantă, sau încearcă să mă ducă de nas.

De unde puteți cumpăra cea mai ieftină poliță RCA

Recomandarea mea pentru cea mai ieftină poliță RCA merge către cei de la cel.ro. Dacă veți intra pe site-ul lor veți găsi acolo un calculator RCA destul de bun și veți constata că au într-adevăr cele mai mici prețuri. Îi recomand pentru că am luat contact cu ei în urmă cu ceva timp când am cumpărat de la ei niște anvelope vara.  Doar ce ieșisem din incidența legii referitoare la cauciucurile de iarnă și am constatat că ale mele cauciucuri de vară pe care voiam să le pun înapoi pe mașină erau cam consumate. După o vizită pe la magazinele locale, prin hipermarketuri, am ajuns la concluzia că ar trebui să fac o căutare online și am avut surpriza să observ că pe internet, cauciucurile care se vând în hipermarket cu 175 de lei bucata se vând pe cel.ro cu 129 lei bucata. Evident, am mers pe varianta online-ului, lucru pe care vă sfătuiesc să-l faceți și voi. Cât despre asigurarea RCA, doar online este recomandat atât timp cât trăim într-o lume în care nimeni nu mai este sincer.

*cele mai ieftine anvelope pe 15 disponibile pe cel.ro

Leave a Reply