Cum trebuie să fie un dormitor modern?

Foarte mulți oameni întâmpină probleme legate de design în momentul în care doresc să revigoreze dormitorul. Un suflu modern cu toții ne dorim dar din păcate nu toată lumea știe să-l obțină. Totuși, în cele ce urmează vom discuta despre cum trebuie să fie un dormitor modern și mai ales cum poți obține acel aer de nou fără să faci compromisuri. Cuvântul cheie deci: mobilă dormitor.

Eu înțeleg faptul că modul în care este renovată o cameră poate avea impact asupra ideii de modern, însă din păcate nu este suficient pentru a avea un dormitor 100% modern. Pe lângă stilul în care a fost renovată încăperea contează foarte mult și mobila pe care o alegi. Aceasta va fi piesa lipsă dintr-un puzzle care te ține la distanță de spiritul acela modern pe care ți-l dorești cu ardoare. Haideți să vedem cum trebuie de fapt să fie un dormitor modern per total.dormitoare-nepro1

Cum trebuie să fie un dormitor modern

  1. Un dormitor modern trebuie să fie luminos. Optați pentru mărirea ferestrelor și evitarea folosirii draperiilor foarte întunecate. Dormitorul trebuie să aibă lumină pe timp de zi.
  2. Un dormitor modern trebuie să fie spațios. Aici intră în ecuație mobila despre care vă povesteam ceva mai devreme. Vedeți o mobila la comanda pe Vreaumobila.ro. Cu ajutorul ei, veți rezolva problema spațiului. Mobila modernă NU TREBUIE SĂ OCUPE SPAȚIU.
  3. Un dormitor modern trebuie să fie tehnologizat. Aveți grijă să aduceți un televizor cât mai mare în dormitor, să fie LED și dacă se poate cât peretele, ar fi excelent. Bine, în funcție de dimensiunea camerei bineînțeles. Cu cât camera este mai mare cu atât veți putea monta un TV mai generos.
  4. Un dormitor modern trebuie să fie colorat. Nu uitați de culori, mergeți pe extreme întotdeauna. Dacă pereții vor fi albi, (așa sunt în majoritatea cazurilor), mergeți pe culori închise pentru mobilă ca să creați un contrast interesant. Puteți folosi și culori deschise dar încercați să faceți mai întâi o simulare împreună cu cei care construiesc mobila, să vedeți exact cum o să arate.

Leave a Reply