Cumparaturi pentru parinti

Atunci cand esti parinte, s-a zis cu distractia. Practic, nu exista o carte care sa te invete cum sa cresti un copil, sau cum sa ai grija de el. Tentative de publicare au fost multe, insa s-a ajuns la concluzia ca nu se pot aplica niste sfaturi rigide unor fiinte flexibile, unor fiinte cu personalitate in continua schimbare si imbogatire.

Cu ocazia sarbatorilor de Craciun, parintii ar trebui sa isi caute niste carucioare 3 in 1 ieftine. Daca de Black Friday nu au reusit sa puna mana pe carucioare de copii, acum e momentul. Pe ultima suta de metri se mai fac niste reduceri, majoritatea magazinelor incearca sa scape de niste marfa ce nu se poate folosi in sezonul prezent. Asa e regula peste tot. Pai nu am avut noi magazine ce au vandut schiuri la pret de nimic in toiul verii? Norocosi cei ce prind ofertele, ce pot sa zic altceva… Si ghinionul magazinelor care isi fac niste stocuri prea mari.

Eu am vazut un carucior pentru gemeni si ma gandeam sa cumpar unul pentru o buna prietena de-a mea care urmeaza sa nasca prin ianuarie. Bineinteles ca ianuarie nu e sezon de plecat la plimbare cu copiii mici in carucior, insa il va folosi cu siguranta in primavara, cand vremea se va mai imbuna putin. M-am gandit sa il cumpar acuma si sa i-l fac cadou de Craciun. Si asa se plangeau ca nu au de unde sa faca rost de carucior pentru copii, asa ca ma bucur sa le iau povara asta de pe umeri. Din pacate, atunci cand ai un copil, vin si niste cheltuieli destul de mari carora trebuie sa le faci fata intr-un fel sau altul. Ma bucur totusi ca pot ajuta.

Leave a Reply