Cumparaturile online

Mediul online a explodat in ultimii ani. In jurul lui s-au dezvoltat industrii si afaceri care nu existau inainte de aparitia internetului si a calculatoarelor. In ultima vreme, online-ul e pe crestere in toate domeniile. De la vanzari la advertising, seo si asa mai departe. Incet incet, incepe sa devina o oportunitate de dezvoltare identica cu cele din viata de zi cu zi. Internetul s-a dezvoltat atat de mult incat ofera suport pentru aproape orice tip de afacere. Nu numai ca ofera suport dar ofera si clienti. Doar putin ne mai desparte de momentul in care internetul va fi atat de unit cu viata de zi cu zi, incat nimeni nu ii va mai observa implicarea.

Cele mai bune afaceri online raman magazinele de haine. In urma cu cateva luni am avut si eu o oarecare tentativa sa deschid un astfel de magazin, insa timpul nu mi-a permis sa ma ocup in modul in care as fi vrut eu, asa ca am ramas in postura de simplu client.  Am cumparat de pe internet de la papuci de casa pana la perii pentru par pentru sora mea. de fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, am cumparat cei mai frumosi papuci din ultimii 5 ani.

Magazinele online au un avantaj foarte mare fata de cele reale si anume spatiul de expunere. Foarte important atunci cand mergi sa cumperi haine este stocul. Degeaba gasesti ceva ieftin daca nu iti place modelul si degeaba gasesti ceva frumos, daca depaseste bugetul tau. De cele mai multe ori cand te duci in oras sa cumperi o camasa te lovesti de problema stocului. Intrii in magazin si observi ca au 4-5 modele. Le vezi si pleci, pleci la alt magazin. Si tot asa se repeta povestea pana trece jumatate de zi.  Si tot pe drumuri esti. Cel mai simplu este sa cauti camasi online. Dai de magazine care au sute de modele din care iti poti alege iar politicile de retur in cazul in care hainele nu ti se potrivesc, te avantajeaza destul de mult. Toate sunt facute sa te ajute, nu sa te incurce.

Nu degeaba mai toate magazinele imense din tara au inceput sa isi faca site-uri de pe care sa vanda si online. Este o oportunitate care merita exploatata la maxim.

Leave a Reply