Cunoaste-te prin intermediul www.nlpdiscovery.ro

Oamenii sunt fiinte destul de ciudate, de neinteles. Mintea umana desi pare finita, deseori ne autodepasim, incercam si reusim cu brio sa fim mai buni. Limitele pe care le putem seta pentru noi insine sunt in stransa legatura cu ambitia si cu perseverenta tipica caracterelor noastre. Personalitatea are un rol foarte important in depasirea limitelor. Din pacate, sau din fericire, oamenii nu sunt identici. Caracterul difera de la om la om iar in final, observam o societate formata din din indivizi total diferiti.

Cum putem sa ne depasim conditia?

In primul rand, trebuie sa ne cunoastem foarte bine. Trebuie sa stim ce putem si ce nu putem, trebuie sa avem niste limite sau hotare imaginare foarte bine definite. Societatea intotdeauna a fost formata din elite, clasa medie si clasa joasa iar in functie de personalitatea fiecaruia, oamenii acced la una dintre clase. Cei cu o inteligenta si o personalitate bine puse la punct reusesc sa formeze elita societatii.

In al doilea rand, trebuie sa constientizam faptul ca e nevoie de munca pentru autodepasire. Nu putem sa devenim niste oameni mai buni daca nu intelegem ce inseamna sa fii mai bun, superior. E nevoie de foarte multa ambitie si incredere. E nevoie de inteligenta. Nu poti cere unui om coborat de la munte pentru prima data la 20 de ani sa inteleaga ce inseamna soceitatea, nu? Asa si cu autodepasirea, nu poti fii mai bun daca nu iti dai seama ce inseamna treaba asta.

Nu in ultimul rand, exista oameni precum cei de la www.nlpdiscovery.ro care sunt dispusi sa te antreneze. Te vor face sa intelegi cine esti, care sunt nevoile tale si ce trebuie sa faci ca sa devii un om mai bun. Foarte multa lume ar spune ca discutam despre baliverne, insa studiile arata faptul ca atata timp cat societatea balteste in delasare si prostie, nu exista evolutie. Atunci cand esti in impas, mai bine apelezi la www.nlpdiscovery.ro de cat sa astepti o solutie care sa cada din cer.

Din pacate, nu toti oamenii au puterea de a cere ajutorul. Ne credem invincibili, ne credem nemuritori si din pacate nu suntem nici pe departe asa. Numai Dumnezeu Cel de sus este capabil sa atinga infinitul si sa fie perfect. De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, multi il considera pe Dumnezeu putin imperfect din pricina faptului ca nu il pot intelege. Iata, inca o data, mintea omului cea finita care nu poate cuprinde intelesuri ce-l depasesc. Cu toate acestea, chiar daca nu exista trainer capabil sa te invete sa il intelegi pe Dumnezeu, exista unul care te poate ajuta sa te intelegi pe tine, sa intelegi viata ta si nu numai. Trebuie doar sa constientizam importanta acestui trainer.

Leave a Reply