Dans prin viata

De cand ne nastem si pana in clipa in care murim, avem parte de un dans continuu. Viata in sine este un dans pe care il invatam in timp, pe masura ce imbatranim. Batranetea in sine nu este o povara, este o suma de bucurii, de tristeti, toate adunate intr-o varsta. O cifra din fericire nu poate sa impuna limite. Sufletul este vesnic tanar si indiferent cat am fi de batrani nu avem voie niciodata sa uitam sa mai fim copii.

Eu nu as vrea sa ajung la batranete si sa nu stiu sa dansez un vals vienez ca la carte. Dansul pentru mine este in stransa legatura cu muzica si imi place

la fel de mult. Ador muzica si de multe ori regasesc in ea stari de spirit si sentimente. Muzica intotdeauna transmite ceva, la fel ca dansul. Dansul reprezinta transpunerea vizuala a sentimentelor.

Inainte de nunta o sa iau lectii pentru valsul mirilor. Nu vreau sa ma fac de ras. Am vazut ca e la moda si desi iti foloseste doar o data in viata, nu as refuza sa invat si acest dans. Imi plac provocarile, imi plac lucrurile noi. Sunt atatea cursuri de dans la scoala Soft Step incat ar fi inadmisibil sa nu stii sa dansezi. Mie imi pare rau ca am invatat tarziu sa dansez. Mi-as fi dorit sa invat de mic si mi-as fi dorit ca parintii sa ma fi inscris la cursuri inca de la gradinita. Problema pe acele timpuri era ca nu prea existau astfel de scoli care sa te invete. Fiecare invata cum putea, prindea de unde apuca si asa am crescut. A fost o copilarie frumoasa care a deschis noi orizonturi pentru mine. Am invatat ce inseamna bunul simt si cum sa fac sa nu il abandonez.

Leave a Reply