Dati ba banii inapoi

Dati ba banii inapoi cand cereti precum milogii. Aveti un obicei atat de romanesc sa imprumutati si apoi sa va faceti ca ploua. Cred ca nu exista persoana care sa nu fi luat teapa pana acum cu un imprumut. Cine sunt cei care ia teapa? De obicei oamenii cu suflet care doresc sa ajute si se lasa induplecati de nevoia altuia. Cei fara suflet, haini,  sunt cei care niciodata nu ofera nimic, nu doar bani…

Ei bine, de multe ori se intampla sa imprumuti si sa nu mai vezi nici macar un leu inapoi. De ce? Pentru ca exista nesimtiti, hoti, escroci. Asemenea oameni ar trebui impuscati direct doar pentru ca si-au permis sa isi bata joc de munca ta, de banul tau. Lumea asta nu trebuie sa se imparta in smecheri si fraieri. Ar trebui sa existe un echilibru si daca ar da coltul cativa escroci cu un glonte intre ochi cred ca am face lumea asta un loc mult mai bun.

Cel mai bine cred ca este sa nu imprumuti pe nimeni. Cand esti bun, esti luat de fraier si in 99% din situatii asa se intampla. De ce sa dai altora munca ta? Se spune ca daca vrei sa vezi cine iti este prieten cu adevarat, imprumuta-i bani si cere-i inapoi. Dati ba banii inapoi, nu va mai dati smecheri, ca pana la urma totul are o limita. Careva o sa va puna capac atunci cand va asteptati mai putin daca aveti impresia ca sunteti miezul din dodoasca iar cei din jur doar niste fraieri pe care ii puteti stoarce de bani.

Sper sa vina ziua in care toti nesimtitii care nu dau banii imprumutati inapoi or sa aiba parte de aceeasi teapa pe care au avut grija sa o dea altora.

Leave a Reply