De cate zile are nevoie RDS ca sa faca o cablare?

Intr-o lume civilizata, la o companie care se respecta pe sine, isi respecta clientii si este serioasa, nu cred ca ar trebui sa dureze mai mult de o zi instalarea unui serviciu… fie ca discutam despre telefonie fixa, internet sau televiziune. La noi, bineinteles ca se intampla altfel.

Am facut in urma cu cateva zile o comanda la RCS RDS pentru instalarea unui serviciu de televiziune prin cablu, digital. Cred ca au trecut mai bine de 3 zile de atunic. Sa tot fie 4 zile si nimic. Intre timp, am sunat de 2 ori la ei sa ii intreb de stadiul comenzii mele si de fiecare data mi s-a spus ca o echipa se va deplasa “in cel mai scurt timp posibil”.

Bai frate, eu nu ii inteleg… Adica e vorba de luat bani aici si ei nu vin? Atunci de ce mai exista pe piata? Ideea e simpla: au monopol. Lumea a renuntat la comedii de genul Romtelecom, iar ei s-au trezut cu zeci de mii de abonati extra in judetul Mehedinti. Bine, daca mai rostesc o data cuvantul Mehedinti poate ca gasesc si explicatia pentru care lucrurile merg pe dos. Intr-un judet in care nimic nu merge bine, ar fi un paradox sa se tina de treaba cei de la RCS RDS, nu?

Deja mi-am facut o ambitie, sa numar zilele care vor mai trece pana cand se vor trezi si ei ca au de facut o instalare pe la mine. Asta am urat dintotdeauna la firmele romanesti: patronii alearga dupa profituri chiar daca asta dauneaza imaginii companiei. De cat sa angajeze oameni extra si clientii sa fie multumiti, ei se caznesc sa faca fata cu cativa oameni si pe teren, si in sediile lor. Ca de fiecare data cand intrii la ei in sediu sa platesti factura e coada pana la usa.

Leave a Reply