De ce a ajuns Mircea Badea unul dintre cei mai înjurați oameni de pe Facebook

Mircea Badea este cu siguranță una dintre cele mai controversate personalități de pe micul ecran, motiv pentru care este și foarte înjurat chiar pe pagina sa personală de Facebook. Eu am mai spus în trecut că românii sunt campioni mondiali la înjurat online dar să trecem peste acest aspect oarecum normal dacă stăm să ne gândim la gradul de civilizație existent în societate în acest moment.

Așadar, Mircea Badea a ajuns de departe unul dintre cei mai urâți oameni din România conform Facebook și unii se întreabă de ce. E normal să-ți pui întrebări. De ce te-ar înjura mii de oameni zilnic? Păi, răspunsul este compus mai precis din mai multe subpuncte:

  • Nimeni nu este sancționat pentru limbajul și pentru jignirile adresate pe Facebook, rețea de socializare desemnată drept spațiu public.
  • Românii nu sunt în stare să exprime o opinie fără să își spurce interlocutorul, majoritatea oamenilor au impresia că dacă înjură mai mult, au dreptate.
  • Mircea Badea are un comportament ciudat, instigă foarte multă lume la un asemenea limbaj. Este oarecum normal să primești ură dacă jignești non stop.
  • Tinerii din România urăsc PSD-ul, partid de care aparține și deținătorul Antenelor, Dan Voiculescu. La Antene se face propagandă pesedistă.

Mircea Badea a ajuns până la urmă cel mai urât personaj de pe micul ecran pentru că a avut curajul să spună exact ce gândește, fără să-i pese de ceea ce zic cei din jur iar modul în care spune ce gândește este unul destul de agresiv. Poate dacă ar cântări un pic mai mult modul în care dă ideile pe post și ar schimba niște cuvinte, ar fi mai ok, cu toate că nu ar mai fi Mircea Badea.

Vouă? Vă place Mircea Badea sau faceți parte din cei care-l înjură?

One Response

  1. Yamasha February 13, 2017

Leave a Reply