De ce dezbatem o lună subiectul Boureanu?

Am deschis de dimineață televizorul și am observat că era din nou o emisiune în care se dezbătea golăneala lui Boureanu. Fraților, eu nu mai pot cu Boureanu ăsta. Chiar e nevoie să discutăm o lună de zile despre acest bețiv cu apucături de golan? Chiar nu se întâmplă nimic mai interesant în țara asta care să merite atenție în detrimentul golanului de Boureanu?

Că Boureanu a fost provocat, că Boureanu e un derbedeu care merita împușcat, numai asta auzi la TV de mai bine de o săptămână. Că polițistul acela care l-a pocnit pe fostul demnitar merită o statuie, ba că merită să intre și el la pușcărie. Numai chestii de-astea auzi, păreri pro sau contra Boureanu de parcă acesta ar fi cel mai important om din România iar soarta lui este crucială pentru viitorul acestei țări. Haideți fraților, pe bune??? Chiar așa a ajuns țara asta? Doar pită și circ vrea?

Dacă am fi trăit într-o țară normală, acest subiect nu primea mai mult de 3 minute de emisie și asta undeva la ceas de seară, undeva spre orele 23 când principala audiență s-ar fi dus la culcare și ar fi rămas la TV doar cei care sunt ceva mai mult interesați de lumea mondenă, de filmele pentru adulți și așa mai departe, oameni capabili să digere și asemenea tip de conținut, violent și de joasă speță.

Sunt sigur că și prin septembrie o să dezbatem acest subiect cu Boureanu, dacă acest golan bețiv a făcut bine ce a făcut, dacă poliția a intervenit ca la carte acolo și așa mai departe. Asta e țara fraților, din păcate. Oamenii vor asemenea circ, dacă le-i pune o piesă de teatru la 11 noaptea ar schimba toți canalul, că s-au obișnuit cu Capatos, la care să vină țiganii să se ia la bătaie în direct.

Leave a Reply