De ce este o utilă o mașină de marfă în București?

Am spus mereu că Bucureștiul este genul de oraș care  cere să ai o mașină de marfă. De ce? Păi pentru că în caz de nevoie o pui la treabă și scapi. De exemplu, o poți folosi să muți pe cei care au nevoie de asemenea servicii. E destul de mult să închiriezi o dubă la Bucale, oamenii îți cer cam 150 de lei pentru un singur transport. În schimb, dacă ai tu o autoutilitară, lucrurile vor fi altfel.

Bine, nu zic acum că ar trebui să trăiești efectiv din găinăria asta, pe spatele celor care se mută din chirie în chirie precum țiganii cu cortul. În București e destul de aiurea să stai în chirie și din păcate, de multe ori ești nevoit să te muți. Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să acumulezi troace între timp, va fi un adevărat calvar mutatul, vei avea nevoie de oameni să te ajute, etc.

Eu unul dacă m-aș muta în București, chiar aș avea de gând să cumpăr un Peugeot Partner sau un Renault Kangoo. Sunt mașini mici care oricum consumă puțin și în care oricum intră o grămadă de lucruri. Ar fi de folos atât pentru mine cât și pentru prieteni. Mereu se găsește ceva de cărat, nu? Bine, nu pe la țară, că nu sunt adeptul hârbuirii mașinilor pe coclauri.

Cred că și un Fiat Doblo ar fi bun, mai ales că au niște modele extra lungi, în care intră un frigider culcat și mai rămâne și loc liber. Voi ce credeți? Ar fi utilă investiția? Eu unul zic că aș putea recupera banii în primele 6 luni numai din cărat troace cui are nevoie.

3 Comments

  1. Dragos May 6, 2016
  2. Nicoleta Enescu March 3, 2017
  3. Emilia March 15, 2017

Leave a Reply