De ce Facebook a fost înțeles greșit de către români

Dumnezeule mare, câtă prostie vezi pe Facebook în România nu cred că vezi nicăieri în lumea asta. Suntem așa o națiune blocată între „Partikip” și „Amin”… Suntem bolnavi după concursurile cu iPhone făcute special pentru a crește niște pagini de Facebook cu ajutorul proștilor. Suntem bolnavi după spus „amin” când cineva afișează o poză cu un copil mort și ne cere în mod expres să comentăm cu chestia asta. Voi ați mai văzut undeva în lume așa ceva vreodată? Eu unul nu prea…

Pe Facebook vezi adevărata valoare a poporului român, adică ăia doi bani găuriți. Cred că poporul acesta nici măcar 2 bani găuriți nu face, atât de multă prostie și incultură există pe aceste meleaguri. Păi te uiți la puștoaicele de 13 – 15 ani cărora le-a crescut și lor 3 fire negre undeva, dar au 3000 de followers și 5000 de prieteni. Băi frate dar părinți care să le supravegheze nu au? Părinții lor nu văd că fetele lor sunt foarte populare printre proști? Nu văd că fetele lor nu sunt în stare să lege 3 vorbe corect în limba română deși au 15 ani?

Nu știu frate ce se întâmplă în țara asta dar cu siguranță Facebook Live nu a fost proiectat pentru analfabetele din România, care se uită în camera telefonului ca în curu’ măgarului, cu expresia aia de importanță și suficiență cu toate că sunt niște mucoase, încercând să lege 3 vorbe cu cei care comentează la LIVE-ul cu pricina. Atât de multă incultură și atât de multă prostie aciuită în minte tinerilor frumoși și liberi cred că nu a existat niciodată în istoria poporului acesta, nici pe vremea dacilor. Atunci, când vezi cine sunt cei care fac LIVE și au mii de followers pe Facebook, îți dai seama că rețeaua asta de socializare a fost înțeleasă greșit de români din toate punctele de vedere.

Leave a Reply