De ce mai ai blog dacă nu-ți plac oamenii?

 

Nu am înțeles niciodată de ce unii oameni sunt indiferenți. Mă refer în special la cei care sunt bloggeri și na, te aștepți ca ei să fie oameni super sociabili și super de treabă, vorbăreți, etc… Ei bine, rar de tot vă spun că am fost abordat din propria inițiativă de cineva, blogger.

În schimb, eu am fost mereu cel care a trimis cereri de prietenie și care s-a băgat în seamă. De multe ori deși am fost eu cel care a inițiat prietenia, am fost primit cu destul de mult sictir și indiferență de  la bloggeri. Adică se vedea că nu-i interesa să cunoască pe cineva sau să vorbească cu cineva și atunci îmi vine întrebarea, de ce mai ai blog dacă nu-ți plac oamenii?

Eu am o mare problemă cu indiferența și cu miserupismul. Nu le suport. Mie îmi place omul om și porcul la tavă sau la proțap, fiecare cum îl preferă. Dacă sunt om cu tine și doresc să te cunosc, ai putea și tu să-ți dai interesul măcar să răspunzi.

Că știu că nu ești în stare să porți un dialog cu nimeni, să inițiezi mă refer. Te mulțumești cu puțin, niciodată nu vrei mai mult. Mai mulți bani, job mai bun, prieteni mai mulți și mai buni, etc…

De ce îți mai faci blog dacă nu îți plac oamenii? Pe bune acum, de ce? Vrei doar ca cei din jur să îți citească prostiile și atât? Nu vrei să le discuți și în persoană? Nu știu, nu pot să înțeleg oamenii, cred că ar trebui să încetez  să mai fac asta. Sunt lucruri care mă depășesc iar acesta este unul dintre ele.

Sau poate sunt eu mult prea om și restul au terminat cu asta demult ori apelează la treaba asta doar când e ceva de câștigat. Altfel, te pup, pa-pa.

Leave a Reply