De ce mi-am cumpărat un scaun gaming deși nu mă mai joc pe calculator

Zilele trecute mi-am cumpărat un scaun pentru gaming și multă lume a fost oarecum surprinsă de această decizie. Eu unul, am fost convins că va fi o măsură corectă pe care am luat-o după ceva timp de gândire. Haideți să vă explic de ce am o părere foarte bună despre aceste scaune gaming deși nu mă mai joc demult timp la PC. 90% din timpul petrecut în fața calculatorului este cu munca.

Am preferat investiția în scaune gaming din multe motive. Principalul motiv a fost faptul că mi-am cumpărat cu vreo 500 de lei un scaun directorial de toată jena. L-am folosit vreo câteva luni, până a început să tremure din toate încheieturile. Unii au spus că e ceva normal să se întâmple asta întrucât România este o țară care nu are nicio treabă cu conceptul numit calitate. Oricât dai, tot nu ține.

Am auzit astfel că aceste scaune pentru gaming sunt mult mai rezistente. M-am documentat un pic și într-adevăr, chiar dacă au foarte mult plastic în componență, este un plastic foarte dur care rezistă la ore bune de bâțâială copilărească. Aceste scaune gaming sunt din start proiectate pentru a rezista la o uzură foarte accentuată și astfel, am decis să cumpăr și eu unul. Mai rău decât vechiul nu se putea, oricum. Acum după vreo lună de când folosesc un scaun de gaming la birou, pot spune MYTH BUSTED. Scaunele pentru gaming chiar rezistă frate. Și nici nu am dat foarte mulți bani pe el.

Sunt convins că dacă peste câteva luni acest scaun va ceda, voi cumpăra altul mult mai scump dar tot pentru gaming. Pare să fie o ramură tehnologică ce a fost oarecum ferită de micimea românească specifică produselor apărute în piață. Nu se face rabat la calitate pentru a maximiza profiturile iar acest lucru este unul destul de încurajator. Vă recomand și vouă același lucru dacă aveți nevoie de un scaun directorial, pentru la birou: investiți în scaune pentru gaming și nu veți avea nicio surpriză.

Leave a Reply