De ce mulți spun că alergatul nu slăbește

 

Există mulți oameni care susțin faptul că alergatul nu slăbește și da,au dreptate. Nici un sport din lume nu te va ajuta să slăbești dacă nu ai grijă să îți schimbi regimul alimentar. Atâta timp cât prin sportul practicat arzi să zicem 1000 de calorii pe zi dar după ce termin antrenamentul te duci și mănânci o shaorma mare cu de toate, inclusiv cu 2000 de calorii, oricât de mult sport ai face nu vei da jos niciodată kilogramele în plus.

Alergatul este genul de sport care te menține în formă dacă nu ești hotărât să schimbi regimul alimentar. În cazul în care nu știați, 1 kilometru de alergare nu te scapă de cât de maxim 70 – 80 de calorii, depinde cât de repede alergi. Probabil cam 70 de calorii dacă alergi mai mulți kilometri. E nevoie de foarte mult efort fizic dacă te gândești cât de încet se ard caloriile. Acesta este motivul pentru care cei care aleargă nu prea slăbesc în cazul în care nu își modifică și regimul alimentar.

A, și bărbații mai au o problemă cu berea. Frate, trebuie să renunțați neapărat la bere dacă vreți să slăbiți. Și fără shaorme sau sendvișuri sau alte minuni de sarmale cu tonele sau chestii de genul. Mare atenție la alimentație. Alergatul slăbește dar numai cu condiția să renunțați la bombele cu calorii pe care obișnuiați să le consumați înainte, fără tutun și fără alcool, fără fast food. Orice sport te ajută să dai kilogramele în plus jos dacă te ții de treabă și îl practici în fiecare, sau hai, măcar de 3 ori pe săptămână…  Cu doza perfectă de mentalitate vei slăbi orice ai practica.

Leave a Reply