De ce nu cumpar aifon

Vorbeam zilele trecute cu Paul si-mi zicea ca si-a cumparat un iPhone 4s. El e mare fan Apple si ma intrebam daca ar fi cazul sa inlocuiesc si eu spartphone-ul meu Samsung, telefon care mi-a picat in curte si si-a spart nasul, adica sticla. Inca mai functioneaza touchscreen-ul, insa are niste crapaturi aiurea in partea de sus a telefonului. Ma gandeam sa iau un iPhone 5, insa dupa ce Paul m-a incurajat spunandu-mi ca bateria la 4S tine mai putin de o zi, am lasat-o balta.

Nu stiu frate, dar pentru minte telefonul este facut sa il folosesti, nu sa il tii conectat mereu la curent. E drept ca avem prize peste tot, si acasa si in masina, insa telefonul mobil este mobil dintr-un anumit motiv. Daca se transforma in telefon fix din cauza faptului ca trebuie conectat pentru incarcare, ce poti sa mai faci cu el? Eu de exemplu il tin conectat cate 3 ore pe zi la bluetooth si vorbesc la el folosind o casca bluetooth Plantronics Voyager Edge, careia i-am facut si un review aici. Deci curentul se duce pe Bluetooth + 3g in permanenta cand sunt plecat de casa + cate 2 sau chiar 3 ore de convorbiri zilnice.

Ei bine, sa-mi spuneti voi mie acuma daca bateria de la un iPhone 5 ma va tine asa de mult. Eu unul nu cred si este lucrul care deocamdata ma tine departe de Apple. Degeaba arata bine, degeaba nu se blocheaza daca nu au o baterie care sa ma ajute macar sa ies din zi. Eu unul incep sa cred ca iPhone a fost conceput pentru clasa de mijloc, pentru niste oameni care pe langa bijuteria de iPhone mai tin un Nokia 3310 in buzunar la care vorbesc atunci cand au nevoie, ca nu au cum sa foloseasca dispozitivul Apple o zi intreaga.

 

 

Leave a Reply