De ce nu e bine să mergi la ocazie

Nu e bine să mergi la ocazie pentru că nu știi cu ce cretin ajungi în mașină. Zilele trecute, o familie de 4 persoane a fost luată la ocazie prin zona mea cu o mașină ce a ajuns într-un final în Dunăre. Șoferul a reușit să se salveze din mașină dar familia de 4 persoane nu. Au murit ca proștii frate din cauza faptului că au acceptat să meargă la ocazie. Nu știu dacă vă puteți imagina dimensiunea dramei. O familie de 4 persoane să dispară așa de pe suprafața pământului într-o clipită, din cauza faptului că în loc să meargă cu autobuzul sau cu trenul au ales să se urce în mașină cu un idiot.

Cunosc foarte multe persoane care continuă să meargă la ocazie și doresc să trag pe această cale un semnal de alarmă. În România, se moare pe șosele mai mult decât se moare în Siria de bombardamente, și la noi nu e război. Sunt șanse mari să te urci într-una dintre mașinile care vor face accident dacă nu cunoști persoana de la volan. Nu v-ați văzut niciodată, nu știi dacă e un șofer teribilist, dacă e drogat sau beat. Nu știi dacă este începător, nu știi absolut nimic. Din punctul meu de vedere nu e de glumă cu chestiile astea, se poate ajunge foarte simplu la o tragedie.

Mai bine dai un ban în plus și mergi cu trenul, ajungi mai târziu, mai bine nu mai pleci de acasă dacă nu ai cu ce să te duci. Oricare variantă este mai bună decât mersul la ocazie.

Leave a Reply