De ce nu mă revolt atât de tare pentru „abuzul” cu plăcuțele MU*EPSD

Scurt și la obiect: tipul care a venit cu aceste plăcuțe, cu această idee, este genul de român care de sărăcie a plecat la muncă în străinătate, iar acum când a ajuns la un Audi și la un tricou Hugo Boss, începe să aibă păreri politice și să dorească să arate celor din jur că el este cineva.

Cu mâinile în buzunare la interviu, cu tricoul Hugo Boss la vedere, omul povestește pățania. Cu copilul de 8 ani în mașina vulgară și obscenă, el a venit în concediu. Exemplul clar că oricâtă străinătate ar acumula unii dintre acești țărani prost crescuți, nu învață nimic niciodată.

Se prinde civilizația de ei ca apa de broască. Să te ferească Dumnezeu de țăranul prost crescut care ajunge să aibă și bani și să creadă în micimea lui, că e cineva. Desigur, abuzul poliției există fără dar și poate, dar nici să susțin un asemenea om nu am cum. Desigur, pentru această opinie toată lumea a spus și va spune în continuare că sunt propagandist al PSD-ului.

Trist faptul că oamenii nu pot accepta altă opinie fără să te încadreze într-un anumit sector. Parcă oamenii nu mai au capacitatea să gândească. S-au obișnuit cu niște sloganuri, cu niște clișee, au devenit parcă niște roboți. Și e trist. În momentul în care vii cu o idee care aparent avantajează PSD-ul, ceilalți încep să te înjure ca la ușa cortului, nu mai stau pe gânduri să analizeze nimic.

Leave a Reply