De ce nu mai cred in Dumnezeu

Nu mai cred pentru ca religia mi se pare o poveste venita dintr-un timp in care lumea se speria de lucrurile inexplicabile. Religia a fost o arma buna in istorie ce a reusit sa salveze lumea de la conducerea prin haos si varsare de sange insa in ziua de azi a palit in argumente.

Nu mai cred pentru ca preotii care vorbesc in numele Lui sunt cei mai bogati iar eu cel mai sarac. Nu e posibil ca toti preotii sa aiba masini straine, de lux atata timp cat ei ar fi trebuit sa fie cei mai smeriti. Nu e posibil ca un preot sa iti intre in casa si sa iti ceara bani pentru biserica. Nu e posibil ca un preot sa nu te ajute la nevoie.

Preotii fara har ies pe banda rulanta si scopul lor este acela de a face bani, nu de a ajuta. Un preot ar trebui sa iti bata la usa fara sa il chemi tu si sa te intrebe daca ai nevoie de ceva, daca te poate ajuta cu ceva.

Biserica in ziua de azi e doar o institutie de facut bani si de imbogatire pentru un cerc restrans de oameni ce se ascund sub niste haine in care nici macar ei nu mai cred.

Leave a Reply