De ce nu mai cumpăr haine din România

Zilele trecute am luat o decizie: nu mai cumpăr niciodată haine din România. Fetele poate au mai multă baftă cu magazinele online, însă noi, bărbații, nu mai avem nicio șansă la haine de calitate. Am comandat niște blugi și o geacă dintr-un magazin online destul de bine cotat, iar dacă de blugi am fost încântat, geaca a fost o prostie totală pe care am mai dat și vreo 200 de lei.

Atunci, mi-am pus întrebarea: de ce să aduc eu profituri uriașe unor magazine online românești care nu au nicio treabă cu respectul față de client? E clar că acel magazin nu respectă clienții din moment ce vinde cu 200 de lei niște geci prost, prost de tot cusute și din niște materiale mai mult decât execrabile. Tare sunt curios dacă va rezista această geacă la o spălare normală cu mașina dacă de-acum curg ațele din ea. Incredibil fraților, absolut incredibil.

Atunci când văd câtă nesimțire și câtă dorință de a păcăli, nu de a vinde, există în România, prefer să mă distanțez un pic și să cumpăr ce am nevoie din străinătate. Cele mai calitative țoale pe care le-am cumpărat vreodată au fost cele de pe sportstidrect.com și nu știu ce m-a mâncat pe mine să mă întorc în magazinele online din România. Am zis să nu mai aștept coletul lor vreo 7 zile, că vine taman din UK dar în fine, am stat și după cel cu geaca din care curg ațele vreo 4-5 zile. Așa că pe bune, chiar nu merită. De ce să îmbogățesc niște fraieri și să mă aleg cu haine de 2 lei?

Leave a Reply