De ce sa cumperi cani personalizate PhotoFancy?

Lauda-te cu cele mai frumoase cani personalizate

In Romania e destul de simplu sa fii banal. Nu trebuie sa faci nimic pentru asta. Daca stam sa ne uitam in jur, o sa observam un trend destul de degradant inclinat inspre acest banal. Lipsa de personalitate din jur nu cred ca poate fii contestata de absolut nimeni. Ideea e destul de simpla: vrem lucruri altfel sau ne complacem intr-o banalitate ce nu ne va ajuta niciodata sa ne depasim conditia?

Am cumparat doua cani perosnalizate si toata lumea ma intreaba de unde le am

Am cumparat in urma cu doua saptamani niste cani personalizate de la PhotoFancy si toata lumea m-a intrebat de ce am facut acest lucru si de unde le am? Ca vorba aia, gasesti cani pe toate drumurile si daca imi doream una mai speciala cu siguranta gaseam ceva prin oras care sa mi se potriveasca. Ei bine, nu… N-am vrut cani gata personalizate prin care sa caut precum gaina in boabe una care-mi place.

Mi-am dorit niste cani personalizate exact asa cum am vrut eu, cu poza mea trimisa celor de la PhotoFancy, imprimata de ei pe cani si asa mai departe. De ce sa ma multumesc cu ceva incomplet? Exista cani personalizate sau mai bine zis semi-personalizate in oras destul de interesante dar nu sunt ce imi doresc eu. Eu imi doream o anume poza pe ele si pace…

Niste cani personalizate intotdeauna ies in evidenta fara sa te lauzi cu ele

Nu-mi place sa ma dau rotund cu niste simple cani personalizate, insa trebuie sa recunosc faptul ca acestea starnesc interesul tuturor celor care vin pe la mine si le vad. Nu trebuie sa ma laud eu cu nimic, aceste cani personalizate ies in evidenta de la sine. Ar fi si dificil sa nu iasa in evidenta atata timp cat sunt imprimate foarte calitativ si destul de ingenios.

Trebuie sa recunosc faptul ca tehnologia din ce in ce mai moderna ajuta destul de mult in obtinerea calitatii. Pe masura ce avasam ca societate ne dezvoltam atat gusturile in materie de calitate superioara dar si tehnologia care sa permita satisfacerea acestor nevoi. E destul de normal sa se intample asta si incerc intr-un exercitiu de imaginatie elementar sa ma gandesc la niste cani personalizate peste 10 ani.

pf

Leave a Reply