De ce sa daruiesti?

Asta e o intrebare la care nu reusesc sa gasesc un raspun acum. Nu reusesc pentru ca in ultimii ani, societatea romaneasca s-a schimbat la 180 de grade si eu unul m-am trezit aruncat intr-un timp cu care de multe ori nu reusesc sa ma mai identific. De-asta am si incercat sa fac un mic concurs pe tema “Ce inseamna fericirea”, in cadrul caruia sa vad exemple de caractere umane, sa vad oameni nu materialism. Sunt satul de materialism si materialisti. Lumea nu intelege faptul ca banii si obiectele nu au valoare. Nu esti bogat daca ai bani, esti bogat daca esti fericit.

Fericirea pentru fiecare inseamna cu totul altceva. Pentru mine inseamna a darui. Imi place sa fac cadouri si sa ajut pe cei din jur daca imi sta in putinta. Bine, nu vreau sa se creada ca sunt un Iisus care face fapte bune indiferent de persoana. Nici vorba, ajut mereu cu drag si spor doar pe cei care cosnider eu ca merita si ca au nevoie cu adevarat. Pana acum, am fost rugat sa ajunt de n ori si am fost luat de fraier. Cei care mi-au cerut-o aveau nevoie de cineva care sa ii ajute gratis, nicidecum ca ar fi avut nevoie urgent si neaparat. Asa e lumea la noi.

Imi place sa daruiesc ceasuri de mana. Indiferent de ocazie, eu aleg sa daruiesc un ceas si nu cumpar orice bleau. In functie de sarbatorit, aleg ceasuri de mana barbatesti sau ceasuri de dama. Imi place sa fac cadou obiecte destul de valoroase ca si pret, stiu, toti sunt tentati apoi sa le poarte daca au valoare. In ziua de azi, lumea nu prea mai poarta ceasuri de mana din cauza faptului ca nu mai au utilitate decat estetica. Exista ceasuri la telefoane de care toti ne folosim si e pacat. Un ceas denota eleganta si stil, denota un aer aparte. Deonta personalitate.

One Response

  1. Alexandra December 15, 2016

Leave a Reply