De ce se mită lumea că sunt prinși tinerii din Severin din ce în ce mai des cu droguri

Citeam ieri prin presa locală niște știri despre tineri care au fost prinși cu droguri asupra lor, pentru consum și comercializare. Ce mi se pare și mai amuzant sunt comentariile severinenilor care exclamă cu stupoare „Cuuuuum? Droguri la Severin? Nu se poate așa ceva…” Ba se poate fraților, voi care vă mirați atât chiar nu v-ați întrebat vreodată cu ce se ocupă tinerii ăștia de până în 30 de ani care nu muncesc nicăieri dar care au X5 la scară sau Seria 5 de 20 de mii de euro?

Trebuie să fii foarte naiv să crezi că într-un oraș în care tinerii nu se duc la muncă dar au bani, sunt bani curați. Vă spun și cum cred eu că se petrece treaba. Din orașul acesta există foarte mulți oameni plecați la muncă în străinătate. Părinți. Ei trimit acasă copiilor rămași câteva sute de euro ca să se întrețină. Astfel, ei nu se duc la muncă și au suficient și pentru țigări, și pentru PET-ul de bere la 2L, și pentru semințe, și pentru droguri din când în când (probabil iarbă).

Ei bine, păi cum să nu înflorească filierele pe-aici când există foarte mulți tineri care stau toată ziua casă și nu fac nimic, dar care au bani de cheltuială? Nu vă mai mirați fraților că există golăneală în Severin. Ea este alimentată de niște părinți care poate au intenții bune. Nu vă mai mirați că există droguri pe-aici că nu aveți de ce. Droguri există peste tot acolo unde există și bani. Severinul nu este nici pe departe așa de sărac cum ar insinua unii și alții.

Leave a Reply