De ce toată lumea se apucă de vlog pe YouTube?

În ultima vreme am observat o chestie destul de interesantă și anume faptul că foarte mulți se apucă de vlog pe YouTube. Ok, nimic de comentat, doar că am și eu câteva întrebări pentru cei care se apucă de chestii de-asta, întrebări care vor demonstra încă o dată faptul că românii sunt niște imbecili care se apucă de ceva pentru că au  văzut ca s-a mai apucat cineva și i-a mers bine, nu pentru că le place sau pentru că au vocație pentru așa ceva…

4 întrebări la care trebuie să răspundă cei care se apucă de vlog YouTube

  1. De ce nu investesc în echipamente video de calitate? Atunci când filmezi cu fierul de călcat, nu prea convingi oamenii să se aboneze la canalul tău.
  2. Ce doresc ei să transmită prin vlogurile pe care le fac? Pentru că din ce am văzut în ultima vreme, nu există o țintă anume. Se fac vloguri pentru că… nu știu. Pare interesant poate.
  3. De ce nu se lucrează la partea cu intonația? Când mă uit la vlogurile făcute peste noapte îmi aduc aminte de acei colegi din școala generală care niciodată nu primeau poezie de recitat la serbări, nefiind capabili să intoneze un punct, o virgulă. Spuneau poeziile de parcă ar citi ziarul… Așa și youtuberii români născuți peste noapte.
  4. De ce nu exista conștiință? Adică frate, știi că ești analfabet și tu te apuci de Vlog? Pe ce lume trăim? Câtă îngâmfare să zacă în mintea tinerilor?

Să mai trec în listă sau sunt de ajuns aceste 4 motive? Cred că sunt suficiente deocamdată și sunt curios dacă va răspunde la ele vreun youtuber.

One Response

  1. Marius Cucu March 15, 2016

Leave a Reply