De ce unii nu se pot trezi cu noaptea în cap?

Aud de foarte multe ori în jurul meu oameni care se plâng de faptul că nu se pot trezi dimineața. Evident, ei spun că nu fa nimic greșit, este doar modul lor de a fi. Așa să fie oare? Ei bine, nu, există foarte multe greșeli pe care cei care nu se pot trezi dimineața le fac fără să își dea seama… Despre aceste greșeli vom discuta și noi în cele ce urmează și o să vedeți că sunt destul de logice…

 

6 greșeli din cauza cărora unii oameni nu se pot trezi dimineața

  1. Bea cafea după orele 15, unii bea cafea și la ora 21 așa că nu e de mirare că toată noaptea vor sta cu ochii în tavan, vor adormi târziu în noapte și se vor trezi târziu în zi.
  2. Nu depun efort fizic și nu sunt obosiți. Un organism care nu este obosit nu va adormi cu una cu două. Se va foi de pe-o parte pe alta până la dimineață.
  3. Joacă Counter-Strike sau alte jocuri foarte violente care necesită o atenție sporită și o activitate foarte intensă. Evitați să jucați FPS-uri înainte de culcare.
  4. Nu impun o oră de trezire matinală. Așteaptă să se trezească de la sine și asta se întâmplă undeva după orele 10:00 dacă se adoarme târziu. Există ceas cu alarmă…
  5. Bea energizante. Energizantele spre deosebire de cafea ce-și face efectul mai repede, energizantul are o eliberare în organism lentă dar constantă. Fără energizante.
  6. Adorm după ora 12 AM. Știm cu toții că dacă trece de 12 noaptea și nu ai adormit, vei avea mari probleme în a adormi în următoarele 2 ceasuri. Automat te vei trezi târziu.

Leave a Reply