An de fabricatie 2002, impecabila

Am mai spus treaba asta: eu cand nu am de lucru dau o geana pe la gropa de gunoi numita Tocmai.ro. Imi place sa urmaresc ce gunoaie incearca X si Y sa vanda. Cam asta a devenit acest site, loc de postare gratuita pentru diverse obiecte gasite pe strada, in beci ori in podul casei de catre unii cetateni.

De data asta ma uit la masini. E plin de ele. Imi sare in ochi o Skoda Fabia din 2002 si ma uit la descriere. Dupa ce se enumera toate dotarile gen “fara geamuri electrice” si “fara aer conditionat”, se specifica si starea oalei drept “impecabila”…

Ei bine acuma vine intrebarea mea: cum poate o masina care a rulat timp de 13 ani pe strazi, prin ploaie, zapada, polei, 50 de grade la soare vara, gropi, namoale, proprietari care au fumat sau care si-au inchipuit ca sunt la Formula 1, sa fie impecabila? A fost tinuta in garaj de cand a fost cumparata de prima data sau cum?

Asta cu impecabila e o capcana ieftina pentru naivi si pentru prosti. Hai s-o lasam balta cu masinile astea de pe internet, ca daca te duci la fata locului gasesti 10 defecte in 3 minute.

Leave a Reply