De unde a apărut prostia asta cu New Balance?

new-balanceE o adevărată nebunie cu adidașii ăștia New Balance. Să nu mai fie la modă Adidas ori Nike, Puma? Dar de ce sunt la modă New Balance? Habar nu am , pentru că au un N mare inscripționat pe ei, arată sărăcăcios din punctul meu de vedere dar în schimb, costă 400 de lei perechea. Mie unul mi se pare genul de marcă de adidași care nu ar putea să prindă avânt nicăieri în lume în afară de România. Numai la noi vezi oameni care n-au ce mânca, dar în schimb cumpără adidași New Balance pentru că știe toată lumea că sunt scumpi și astfel, lumea o să creadă despre cel ce-i poartă că este foarte avut. O tâmpenie.

Dacă ești genul de snob care vrea să se dea mare cu o pereche de adidași care arată ca dracu dar sunt foarte scumpi, poți să-ți cumperi și tu. Eu am rămas adept al Nike și Adidas care după părerea mea au un aspect mult mai frumos și mai modern decât New Balance. Din punctul meu de vedere, New Balance arată la fel, nu există diferențe între modele decât de culoare și un pic de aranjament. Mie unul mi se par o tâmpenie acei adidași dar na, e părerea mea.

Eu nu-mi voi cumpăra niciodată niște adidași New Balance pentru că nu-mi plac, îi consider foarte scumpi și nu văd cum ar putea ei să fie mai buni față de Adidas și Nike. Ultima pereche de adidași pe care am cumpărat-o m-a ținut vreo 2 ani de zile și a fost de la Nike. Voi ce părere aveți de New Balance? Este o marcă pe care ați da 400 sau 500 de lei? Dacă da, de unde aveți 500 de lei ca să dați pe o pereche de adidași?

Leave a Reply