De unde cumparam cei mai buni papuci?

Cand ai rostit cuvantul vara, ai rostit sezonul papucilor. Atunci cand temperaturile din termometre depasesc 30 de grade, cu siguranta ai nevoie de o incaltaminte lejera, care sa te ajute sa te racoresti destul de mult. Vara este sezonul papucilor si dupa cum putem vedea, sezonul este abia la inceput. Asadar, daca nu ati apucat pana acum sa va cumparati o pereche, cu siguranta puteti incepe sa faceti sapaturi pe internet, printre oferte.

Singurul magazin pe care il pot recomanda eu este miniprix.ro, unde am un istoric al comenzilor destul de bogat. Va pot spune ca am mai comandat de la ei o pereche de papuci in urma cu 2 ani si ii mai am si-n ziua de azi. Am mers in ei 2 sezoane si sunt destul de ok. S-au mai tocit ei pe ici pe colo, prin partile esentiale, insa in principal sunt in stare buna. O sa le fac si o poza sa ii vedeti in cazul in care nu ma credeti.

In urma cu 2 zile am comandat si pentru sora mea o pereche, sa ii fac o surpriza. Vedeti aici ce am comandat daca sunteti curiosi. In ciuda preturilor destul de mici, raportul calitate pret este destul de bun. Adica, frate, ce vrei mai mult de la o pereche de papuci pe care dai 50 de lei si te tin 2 ani? Minirix.ro este site-ul perfect pentru romani, mari amatori de ieftinea. Din pacate, suntem nevoiti sa ne orientam catre lucrurile ieftine din pricina salariilor si a nivelului de trai.

Din fericire, magazinele online au reduceri peste reduceri in aceasta perioada in ciuda faptului ca este plin sezon. Avem de unde sa alegem, rabdare sa fie sa cautam doar… Ce poate fi mai relaxant cand afara sunt 35 de grade de cat sa stai acasa si sa iti comanzi haine sau incaltaminte? Are si internetul avantajele sale zic, iti ia drumurile din picioare si te scuteste de bantuiala.

Imi aduc aminte cand eram mic, mergeam cu parintii in oras sa cumparam haine si va spun cu toata sinceritatea ca plecam dimineata si veneam seara. Atat de mult ne lua sa cautam un tricou si o pereche de pantaloni si va dati seama, ca nu era tocmai o placere cand afara erau spre 40 de grade Celsius. Bine ca am scapat de drumurile prin caldura si de magazinele din oras atat de limitate in ceea ce priveste marfa expusa…

One Response

  1. Io July 7, 2016

Leave a Reply