De unde cumparam roti poliuretan?

E destul de dificil sa gasesti roti din poliuretan atunci cand ai nevoie, sa nu mai spunem de calitate. Recent, am avut nevoie de cateva pentru a “adapta” in purul stil romanesc vrei doua fotolii si o masa. Intotdeauna am fost de parere ca un obiect trebuie sa fie mobil, trebuie sa poata fi mutat fara sa tragi de el precum Hercule de munte. Sunt sigur ca parerule sunt destul de impartite si ca altii vor vedea rotile drept ceva inestetic si nelalocul lor.

Fotoliul pe care stau eu are cativa ani buni. Pe care stau la calculator zic, si creez din imaginatie articole unice si pline de talc. (glumeam). Am zis de mult ca o sa imi cumpar un scaun directorial, insa tot aman momentul cu pricina din cauza faptului ca nu cred ca va fi la fel de confortabil precum fotoliul actual. Una e sa stai pe scaun si alta e sa poti sa te lafai intr-un fotoliu in care oricum ai sta nu poti sa il strici. Pai cate scaune directoriale am vazut rupte si date peste cap, n-am degete la maini si la picioare destule.

Asadar, fotoliul meu necesita o mica daptare. Din cauza faptului ca e destul de greu, mocheta de sub el a inceput sa se deterioreze din cauza faptului ca il tot fatai cand vreau sa ma ridic de pe el sau sa ma asez. Asadar, am cumparat niste roti poliuretan pe care i le-am aplicat strasnic. Dupa manevra asta sunt sigur ca mai trag de fotoliu inca vreo 5 ani de acum inainte. Chiar ai nevoie de un mediu extraordinar de relaxat atunci cand lucrezi in domeniul content writing, nu e asa simplu sa stai la calculator uneori si 16 ore pe zi.

Dupa ce am vazut cat de bine a iesit manevra cu fotoliul, am aplicat cateva rotile si unor mese pe care voiam de multa vreme sa le mut. Nu vreau sa aveti impresia ca atunci cand sunt acasa nu fac altceva decat sa mut mobila dintr-o camera in alta, nici vorba… Insa, sunt de parere ca atata timp cat mutarile se pot face fara efort, de ce sa nu incercam cu rotilele? Am pus la o masuta pentru cafea din sufragerie si la biroul pe care tin calculatorul. De multe ori nu imi ajunge biroul si trebuie sa car langa mine si masuta de cafea sa insir pe ea laptopul. Am nevoie de aceste adaptari ca sa pot fi in domeniul meu mereu, ca un pasionat de tehnologie veritabil.

Recomand tuturor astfel de interventii, chiar daca de multe ori par complicate. Eu unul nu am experienta tehnica, insa am reusit sa montez rotile singur, nu m-a ajutat nimeni, asa ca nu am nici o indoiala ca si voi va veti descurca la fel.

Leave a Reply