De unde cumparam vitrine frigorifice orizontale?

Atunci cand ai un magazin alimentar, o sa iti trebuiasca o vitrina frigorifica orizontala in care sa pui de la margarina si unt pana la mezeluri. Problema este ca nu prea ai de unde sa cumperi asa ceva si o sa va explic in cele ce urmeaza expeienta mea personala cu asemenea cautari de aparatura profesionala. Bai frate, deci e de-a dreptul ridicol, aproape imposibil sa gasesti o vitrina frigorifica profesioanla intr-un oras ca Severinul. Un prieten a deschis un magazin alimentar la tara si avea nevoie de o asemenea vitrina.

Am inceput sa cautam prin ziar. El e genul mai old school si a insistat cu ziarul. Culmea este ca am gasit cateva second hand, doar ca odata ce am ajuns la fata locului ne-am confruntat cu 2 mari probleme: starea deplorabila a acestor vitrine si pretul. Nu inteleg de ce unii cer pe niste lucruri second hand la fel de multi bani ca pe unele noi, insa nu ai ce sa faci. Omul tine la pret si pace. E lucrul lui si daca nu te poti intelege, cauti in alta parte. Am cautat in alta parte pana am epuizat partile…

De unde cumperi vitrina frigorifica orizontala?

Ce-i de facut? Omul avea nevoie de vitrina frigorifica orizontala. Chiar daca este un magazin la sat, trebuie sa respecti niste standade. S-au dus vremurile in care la tara puteai face orice, vinde orice. Trebuie sa respecti regulile ca la oras. Am inceput sa cautam pe internet si culmea, am gasit si inca la preturi destul de ok. Am gasit pe maxigel.ro niste vitrine orizontale splendide. Click aici sa le vedeti si voi. Atata bataie de cap cu cele second hand nu merita. Omul a zis ca scuteste o cheltuiala cu second hand-ul, insa se pare ca nu a reusit de cat sa se enerveze.

E destul de important sa incepem o afacere cu aparatura profesionala, ce se ridica la standardele de calitate contemporane. Dupa cum spuneam, s-au dus vremurile in care puteam vinde orice oricui, in orice conditii. Vanzarea in anul 2015 presupune profesionalism, igiena, seriozitate. Clientii trebuie tratati cu respect, nu pot fii serviti oricum. Cei care isi dau seama ca trebuie sa ridice standardul or sa aiba de castigat pe termen mediu si lung, indiferent ca discutam despre magazinele din mediul rural sau cele din oras.

 

maxigel

Leave a Reply