De unde cumperi baterii auto la preț foarte bun

baterii autoAcum un an și jumătate m-a lăsat și pe mine bateria, ca pe orice român autentic, în pragul iernii. Aveam un Rombat nenorocit pe care oricum nu dădusem nici un ban, așa că la prima răcire mai semnificativă a vremii, s-a dus dracului. Ei bine, după experiența asta cu bateriile românești am zis să fac o treabă bună și să caut pe la magazinele din oraș o baterie Varta, doar că am avut parte de o mică surpriză: prețurile. Ceea ce în oraș costa 400 de lei, pe net costă 300 – 330 de lei. Nu am mai cumpărat nimic din oraș, a fost mult mai simplu să dau comandă de acumulatori noi pe autohut.ro.

Adică frate, nu știu. Pentru mine cel puțin este o diferență destul de mare de preț, cam 25%. Pentru cei care au bani, care își permit să cumpere din oraș mai scump e treaba lor dar atâta timp cât eu pot cumpăra mult mai ieftin, nu voi avea nici o reținere în a comanda de pe internet. Am comandat așadar o baterie auto Varta cu care nu am avut nici cea mai mică problemă. Este o Varta de 74 Ah, că am mașină diesel și e nevoie de baterie ceva mai mare. Știți voi, bujiile vieții, sistemul de aprindere.

Vă recomand și vouă autohut.ro dacă aveți nevoie de o baterie auto la preț bun și nu doriți să căutați prin oraș ofertele lui Pește Prăjit. Dacă pentru voi 25% contează la fel de mult cum contează pentru mine, cu siguranță vă veți îndrepta în această direcție. În plus, Varta este una dintre mărcile de renume în acest domeniu al bateriilor auto, din punctul meu de vedere mult peste Bosch dar acum fiecare cu părerile lui. Eu o folosesc pe a mea de 1 an și jumătate chiar și fără alternator și nu a dat semne de oboseală, ceea ce mi se pare super interesant. Probabil că asta face diferența între Varta și ceilalți producători de baterii: rezistența la uzură.

One Response

  1. Dragos May 20, 2016

Leave a Reply