De unde cumperi prosoape din hartie pentru afacerea ta?

Prosoapele din hartie sunt foarte folosite in cadrul firmelor de curatenie. Stiu asta de la matusa mea care a facut acest pas si a deschis o firma de curatenie la domiciliu. Deocamdata este destul de multumita, singurul inconvenient este faptul ca in Severin nu gaseste niciodata un furnizor pentru consumabile. De exemplu, ea are nevoie de foarte multe lavete si prosoape hartie pe care nu vrea sa le cumpere foarte scump de la hipermarketuri. Interesul ei este sa iasa cat mai ieftin cu investitiile, nu sa dea bani in plus. Asta cred ca este idealul oricarui afacerist.

Dupa ce jumatate de an a cumparat din hipermarketuri, m-a rugat sa ii caut pe internet un furnizor serios pe care sa se poata baza. Avea nevoie de aceste prosoape hartie cam o data la doua saptamani in cantitati destul de mari si nu era loc de un furnizor fantoma cu preturi foarte mici, de la care sa ia teapa. Am inceput sa caut pe internet si dupa vreo jumatate de ceas am venit cu concluzia si cu solutia. Am ales un furnizor veritabil, de incredere, cu care am discutat si m-a convins ca merita sa fie un partener.

Am transmis mai departe matusii mele si a facut o prima comanda de prosoape hartie. A doua zi a venit comanda pe la pranz ca asa lucreaza curierii, nu e vina nimanui, nici a mea nici a celui care a expediat. Acesta este unul dintre dezavantajele comenzilor pe internet, esti pus in situatia sa astepti cam 24, uneori si 28 de ore pana iti vine coletul. Daca firma de la care comanzi este mai departe de tine, cu siguranta o sa fie un timp de tranzit mai mare. Dar asta nu inseamna ca nu sunt si avantaje.

Avantajele dupa cum va spuneam si mai sus constau intr-un partener de incredere capabil sa iti dea cu pret bun lucrul de care ai nevoie. Afara batai de cap si fara sa ai senzatia ca cineva incearca sa te traga in piept. Exista senzatia asta destul de des atunci cand vezi preturi mari. Acele prosoape hartie pe care matusa mea le-a comandat sunt de calitate si le recomanda tuturor celor care au nevoie de asa ceva.

Leave a Reply