De unde inchiriem un bodyguard accesibil?

Vremurile pe care le traim sunt din ce in ce mai stresante, iar civilizatia dupa cate vad eu se indreapta inspre haos. Stiu ca suna ca un scenariu apocaliptic, insa asa vad eu lucrurile. Fac legatura cu anii 90… Nu stiu daca lumea intr-adevar era la fel si atunci, caci eram copil, iar prin ochi de copii nu prea vezi lucrurile in adevaratul lor sens. Naivitatea si inocenta actioneaza precum un scut impotriva rautatilor. In anii 90 nu am simtit atata rautate in jur, nu am vazut atata golanime, nu am vazut atata prostie in jur cata exista astazi. Societatea s-a degradat incet dar sigur pana in punctul de la care nu se mai poate regresa, si stiu ca toti ne intrebam de ce s-a ajuns asa… Raspunsul este unul cat se poate de simplu. O societate se dergardeaza atat cat i se permite, de populatie, de conducere. Am fi cei mai ipocriti daca nu ne-am asuma acest dezastru.

Nu stiu cum se traieste in alte orase, insa in Severin e destul de ciudat sa mergi noaptea pe strada. Parca nu mai exista nici o siguranta. De multe ori vrei sa apelezi la serviciile unui bodyguard accesibil din cauza tinerei generatii de distrusi. Ii numesc distrusi pentru ca asta au ajuns. Niste copii care fac 12 ani carte ca sa pice examenul de bacalaureat in proportie de 70% nu mi se pare o generatie prea inteligenta. Drept urmare, isi pierd noptile prin oras imbatandu-se ca porcii, distrandu-se in niste moduri ce intr-o societate normala nu ar avea ce cauta. Cati nu au auzit de istorisiri de genul agresat/a pe strada de niste golani? Se intampla in fiecare zi si incepe sa devina specificul unei comunitati aflate in declin.

Cel mai bine este sa ne protejam. Viata este cea mai importanta pentru ca, dupa cum stim, sansa de a ne naste este de una la un miliard. Un bodyguard accesibil este tot ce avem nevoie si cu siguranta nu sunt bani aruncati pe fereastra. Sper ca pe viitor lumea sa inceapa sa se gandeasca la aceste lucruri si sa actioneze ca o frana colectiva, numai asa se poate stopa degradarea societatii incepute imediat dupa 1989.

Leave a Reply