De unde poți cumpăra cele mai bune roți din poliamidă?

În momentul în care înființezi un mic business, o să ai întotdeauna nevoie de cei mai buni parteneri. Ce înseamnă parteneri buni? Înseamnă oameni serioși care să-ți ofere cele mai bune materiale pentru ca tu la rândul tău să poți produce per total cele mai bune produse.

Din păcate în România nu prea există companii care să poată produce cap coadă un anumit obiect așa că sunt nevoite să ia piesele componente de la alți furnizori iar în fabricile lor să se întâmple montajul sau asamblarea finală. Să luăm de exemplu o fabrică de scaune de birou, de scaune ergonomice… Această fabrică va putea produce 95% din obiect în curtea proprie dar atunci când vine vorba despre roți, să fie nevoită să ia legătura cu un alt furnizor.

De ce? Pentru că mașinăriile care fac acele roți sunt foarte scumpe iar producătorul de scaune de birou la început nu are bani pentru ele. Astfel, ajunge să le cumpere de la un furnizor specializat în roți poliamidă de exemplu.

Imaginați-vă următorul scenariu: dumneavoastră aveți acea fabrică de scaune de birou și semnați un contract cu un furnizor pentru rotilele specifice dar acele rotile pe care le primești sunt sub standardul necesar de calitate. Clienții se trezesc după câteva zile sau luni că rotilele scaunelor cumpărate de la tine s-au rupt și vei fi cel care va avea de suferit. Cel care cumpără scaunul de la tine habar nu are ce se fabrică la tine și ce se fabrică la alții așa că vei fi pus într-o situație foarte dificilă.

Atunci când știi că depinzi de calitatea unei piese care nu se fabrică în curtea ta, trebuie să fii foarte atent cu cine semnezi parteneriate. Dacă ai nevoie de roți de poliamidă trebuie să cauți serios înainte unde există seriozitate iar internetul va fi cu siguranță cel mai bun aliat al tău.

Vei ajunge probabil pe site-ul celor de la tente.com, vei vedea că au și o secțiune pentru limba română, vei realiza că ei furnizează aceste produse și pe piața din România și de aici lucrurile sunt foarte simple. Cam asta trebuie să fie logica celui care caută un partener serios în România.

Acest partener este imperios necesar dacă dorești să evoluezi. Vei depinde de niște oameni asupra cărora nu vei avea nici un fel de control așa că ai face bine să fii cu ochii în patru de la început. O afacere de succes are parteneri de succes și cred că îi poți găsi dacă ești atent un pic pe Google să vezi ce feedback au pe Google sau mai bine zis ce se discută despre ei în mediul online.

Leave a Reply