De unde poți face rost de un tort ceva mai special?

În momentul în care ai un copil pe care trebuie să-l sărbătorești în familie, o să vrei să-i faci cele mai frumoase surprize. Tortul din punctul meu de vedere este una dintre aceste surprize și cred că trebuie să te ocupi de această problemă ca la carte. Nu va fi simplu pentru că în ziua de azi, cel puțin în București, există foarte multe cofetării. Să o alegi pe cea mai bună va fi ca și cum ai alege acul din carul cu fân dar în cele ce urmează vei vedea câteva sfaturi care te vor ajuta să te orientezi un pic prin marea aceasta de cofetării deschis de multe ori peste noapte.

Cum alegi cofetăria din care să cumperi tortul perfect pentru ziua copilului tău?

După cum spuneam mai sus, tot ce trebuie să faci este să ții cont de câteva aspecte destul de importante. Portofoliul este cel mai important. Există foarte multe cofetării în București care au site-uri pe net și te poți uita printre lucrările lor. O să vezi acolo cam ce știu și cam ce pot să lucreze cofetarii lor. Atunci când o să vezi torturi minunate cu culori frumos alese, ce par calitative și profesionale o să știi că ai ajuns unde trebuie. Cofetăria Tic Tac este unul dintre exemple.

După portofoliu, pe lista ta trebuie să urmeze feedback-ul. Urmărește-te pagina de Facebook și vezi dacă au review-uri ciudate sau ceva de genul. Înainte să iei o decizie, investighează un pic cine sunt cei care au acordat o steluță sau ceva de genul, să nu fie cumva concurența pentru că în țara asta oamenii sunt josnici și sunt capabili să facă orice, numai să fie siguri că au ei parte de bucata mai mare de cașcaval. Dacă feedback-ul clienților este în regulă, mai ai un singur pas de îndeplinit.

Interesează-te de modul de lucru. Când zic mod de lucru mă refer bineînțeles de timpul care va trece efectiv din momentul în care dai comanda până în momentul în care ți se spune că tortul tău este gata. Interesează-te apoi de modul în care tortul ajunge de la ei la tine. Încearcă pe cât posibil să vezi dacă pot să-ți livreze ei tortul pentru că dacă ziua de naștere a copilului este vara, ai toate șansele să ajungi cu el defect acasă în cazul în care alegi să-l transporți cu mașina proprie. Majoritatea cofetăriilor din București au mașini frigorifice pe care le pot pune la dispoziția clienților.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont în momentul în care doriți să căutați un tort extraordinar pentru ziua copilului vostru. Dacă sunteți atenți la detalii sunt sigur că nu veți avea niciodată probleme.

Leave a Reply