Deja e amuzant să urmărești postările Emag, seamănă cu cele ale Gearbest

Atunci când nu am ce face și am chef de o porție de râs, mă uit pe la postările Emag de pe Facebook. Mă refer la acele postări prin care ei anunță promoții sau fac reclamă unui produs sau altul. Ce este așa amuzant? Ei bine, la toate aceste postări se strâng hoarde întregi de clienți nemulțumiți, fiecare exprimându-și nemulțumirea față de o problemă avută cu Emag într-un mod cât se poate de simpatic. Evident, după cei care au probleme cu comenzile mai apar și haterii care comentează doar din pricina faptului că există erori în exprimarea prețurilor pe site sau care invocă experiențe neplăcute din trecut pe care le-au avut cu acest magazin.

Emag a început să scadă destul de mult în ochii clienților odată cu organizarea Black Friday și a altor promoții de genul acesta în urma cărora nu existau reduceri de preț la modul la care se aștepta lumea. Eu unul nu pot să-mi dau seama ce fel de conducere poate să aibă acest magazin, adică să vadă că a lor reputație online este praf și pulbere și să nu ia absolut nici o măsură. Mi se pare ceva foarte ciudat dar până la urmă românesc. De ce să se implice din moment ce oamenii cumpără în continuare de la ei? Povesteam într-un articol trecut cum și-au bătut joc de mine cu un colet care mi-a fost livrat în atenție 15 zile în loc de 24-48 de ore.

Cum poți frate să mai reziști online când livrezi marfa către oameni în 15 zile? E incredibil. Cred că nici la începuturile online-ului românesc nu se expediau coletele în 15 zile, cu toate că atunci se lucra cu Poșta Română cel mai probabil.

One Response

  1. Yamasha January 25, 2017

Leave a Reply