Deja lumea incepe sa aiba o problema cu ploaia

Am terminat cu canicula, incepem cu ploaia

Observ ca motivul ploii s-a instaurat deja in mentalitatea colectiva si cei care pana nu de mult se plangeau ca nu mai suporta caldura si seceta si canicula, astazi plang de existenta ploii. Eu unul nu pot sa inteleg de ce exista oameni nemultumiti din pricina conditiilor atmosferice atata timp cat existenta lor nu se leaga de respectarea anotimpurilor.

Sa se planga aia care au dreptul ba, nu un popor intreg!

Frate, inteleg sa se planga de seceta cel care face agricultura. Inteleg sa se planga de canicula cel care sta in blocul comunist la etajul 4, neizolat, in care bate soarele de-l zapaceste cate 12 ore pe zi. Nu inteleg de ce restul oamenilor se vaita mai rau de cat niste muieri, de parca le-ar lua cineva pita de sub nas ca ploua. Ma uit la ei si sunt atat de revoltati ca vezi doamne, ploua!. Ete fleosc!

Romanul este neam de Canuta Om Sucit

Bagati-va bre mintile in cap si renuntati la mentalitatea asta de Canuta om sucit… Numai la romani vezi ma asa ceva, cand ploua de ce ploua? Cand ninge de ce ninge? Cand e cald de ce e cald si asa mai departe. Cum ar fii si englezii sau danezii sa se planga asa non stop de clima? Unde s-ar ajunge? Chiar nu pot sa inteleg, adica romanii alta treaba mai importanta nu au de cat sa steie sa se planga ca o baba de vreme?

Eu unul cerd ca oamenii normali nu se plang de vreme, ci o inteleg si sunt constienti ca e ceva trecator. Romanii se poarta de parca ar fii osanditi la canicula vesnica, la Potopul lui Noe si asa mai departe… Nu e chiar asa, de ce nu putem intelege? Si inca ceva, intr-advevar, vremea nu era asa capricioasa in urma cu 20 de ani sa zicem. Asta inseamna ca tot noi suntem de vina. Atunci, de ce ne mai plangem?

Leave a Reply