Dentistul, prietenul nostru

Stiu, suna precum un titlu de prezentat copiilor de clasa a 2-a si a 3-a, insa nici oamenii in toata firea nu sunt mai veseli si mai realisti atunci cand vine vorba de problemele stomatologice. Si mie personal imi este frica de dentist si de ceva vreme tot aman interventiile. Probabil aici se combina delasarea tipic romaneasca si frica. Pana nu ajung in stadiul de a nu mai putea de durere probabil ca nici nu o sa calc pragul unui cabinet. Foarte prost exemplu. Din pacate cu teoria stam bine, practica ne omoara. Toata lumea este constienta de faptul ca problemele dentare precum tartrul trebuie tratate fara sa stam pe ganduri.

Foarte importanta este si culoarea dintilor. Traim intr-o lume bazata pe cultul frumosului si cu totii dorim sa avem niste dinti cat mai albi, care sa iasa cat mai bine in poze. Exista acum posibilitatea de a incerca albirea dintilor acasa fara sa ne mai deplasam la cabinet. Clinicile au inceput sa isi trimita medicii la domiciliul clientului pentru astfel de servicii. Se merge pe principiul “totul pentru clienti”, un client multumit cu siguranta se va intoarce la acelasi medic stomatolog.

Cei care doresc sa aiba parte de servicii stomatologice de calitate pot sa mearga cu incredere la IVORY – clinica Dentfix Str. Barbu Văcărescu 313 – 315, Bucuresti, 020276 Telefon: 031 438 2828 http://www.dentfix.ro. In ziua de azi calitatea serviciilor este cea mai importanta ina cest domeniu, pentru ca sunt si foarte multe cabinete. Unele practica niste preturi mai mici, altele mai mari. Preturile reflecta intotdeauna dotarea cabinetului cu pricina asa ca e de preferat sa nu ne uitam la bani atunci cand avem nevoie de un tratament. Este interesul nostru sa alegem serviciile cele mai moderne, care sa ne asigure cele mai bune rezultate.

Leave a Reply