Despre Banciu

Radu Banciu este unul dintre cele mai controversate si parodiate personalitati de pe micul ecran. Concurent de seama a lui Mircea Badea, Radu Banciu dupa parerea mea reuseste cu brio sa ii faca fata. Basist dupa postul de telviziune la care activeaza, Banciu reuseste sa faca niste emisiuni destul de interesante dupa parerea mea atata timp cat nu discuta politica.

Daca este sau nu basist chiar nu ma intereseaza… oricum in tara noastra poti sa ai orice culoare politica, toti sunt o apa si un pamant. Nimeni nu e mai bun sau mai rau. Toti sunt la fel si pe oricine ai arata cu degetul, nu reusesti sa ii gasesti 3 calitati macar… 3 … numai defecte si numai scandaluri.

Imi place cum gandeste Banciu desi multi interpreteaza gresit ceea ce spune. Asa e Romania, multi vad, multi aud dar putini inteleg. Suntem o tata de dobitoci fara remediu. Atata timp cat sta departe de sfera politica, Radu Banciu reuseste sa imi capteze atenitea seara de seara, satul de emisiunea lui Mircea Badea care a uitat sa mai zica si de-ale lui printre injuraturile anti basiste. Poate sa injure cat vrea, are dreptate dar sa mai zica si de-ale lui sa mai radem si noi putin… ca de politica suntem satui.

Leave a Reply