Despre design

Am inceput sa invat Corel Draw pe la 17 ani. Niciodata nu m-am gandit sa pornesc cu o cariera spre aceasta meserie, de designer. Am avut un moment in care a trebuit sa aleg: da sau nu. Jobul a fost oferit si l-am refuzat.

De ce nu am vrut o cariera in design? Mi s-a spus de multe ori ca ma pricep, ca sunt bu, ca am idei faine , insa eu nu doresc sa am o meserie in care sa fiu mediocru. M-am uitat la ceea ce concepeau altii pe 99designs.com si mi-am dat seama ca nu o sa am niciodata acea sclipire care face diferenta intre un design inteligent si unul obisnuit. Gandesc outside the box insa nu destul cat sa fiu eu multumit. Nu e ceva ce se dobandeste in timp, e vorba aici de imaginatie si talent. Eu nu am fost niciodata talentat la desen, insa am o imaginatie foarte bogata.

A ramas doar o pasiune si ma bucur ca nu am pierdut-o de tot, caci iata ca ajuta din cand in cand atunci cand gazduiesti un concurs si ai de facut un banner, atunci cand ai un amic ce are nevoie de carti de vizita, fluturasi de impartit prin oras si asa mai departe.

Leave a Reply