Despre prima mea comandă pe sportsdirect.com

Pentru că magazinele de haine din România au început să își cam bată joc de clienți prin produsele de slabă calitate vândute, am zis să fac o încercare și să aduc un pachet de peste mări și țări, cu haine bineînțeles, tocmai din Marea Britanie. Am găsit site-ul sportsdirect.com și am zis să încerc o comandă. Cum am ajuns la site-ul lor? Păi pur și simplu mă pregăteam să pun comanda într-un alt magazin pe nume Woomie sau ceva de genul când mi-a trecut prin cap să caut pe Google feedback despre el. Am văzut astfel ce vorbește lumea despre ei. Părerile erau bune dar oamenii spuneau că fac bișniță cu marfa celor de la sportsdirect.com și am pornit investigația. Într-adevăr, marfa de pe Woomie este identică cu cea de pe sportsdirect.com dar este o idee mai scumpă. De exemplu, la o pereche de adidași cumpărată de pe Woomie, dai cu vreo 70 de lei mai mult decât dacă ai cumpăra de pe sportstdirect.com.

Acestea fiind spuse, am decis să renunț la a mai pune comandă în magazinul românesc și am pus pe sportsdirect.com. Comenzile trecute a ajuns comanda și ar trebui să vin și eu cu concluziile.

Despre prima mea comandă pe sportsdirect.com

  • Calitatea produselor este excelentă. Am cumpărat tricouri, pantaloni și încălțăminte
  • Prețurile sunt sub cele din magazinele din România dar calitatea e mult mai bună. Am comandat de exemplu tricouri cu 6 euro foarte mișto.
  • Coletul a făcut vreo 10 zile pe drum
  • Cei de la Cargus nu mi l-au livrat, a trebuit să mă duc eu după el
  • Mărimile hainelor corespund perfect, nu am dat nimic retur
  • Livrarea a costat 6.99 euro

 

 

Leave a Reply