Despre punctualitate

Cred ca avem cu totii prieteni, rude, amici sau cunostiinte care n-au nici o treaba cu punctualitatea. Mi s-a intamplat sa cunosc oameni de-a dreptul ciudati, care n-au treaba cu timpul. Parca ar trai intr-o lume separata de a noastra, o lume atemporala in care ei isi planifica activitatile haotic, fara pic de organizare.

Mie intotdeauna mi-a placut disciplina si ordinea. Imi place sa fac ordine in activitatile personale si in viata. Imi place sa stiu cat timp imi ia sa construiesc un site nou, cat timp imi ia sa scriu 20 de articole, cat timp imi ia repar un laptop sau un calculator. Intotdeauna mi-a placut sa ajung mai devreme cu 5 minute atunci cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva, e un gest care denota seriozitate si respect pentru cel cu care te intalnesti.

Atunci cand ma uit in jur si vad un gard care trebuia sa fie gata de acum o luna… si nu e. Atunci cand imi aduc aminte de o tipa careia ii trebuiau 5 ore sa se imbrace, si intotdeauna intarzia cate o ora la intalnire din cauza asta, atunci cand imi aduc aminte de fostul meu instructor auto cu care trebuia sa ma intalnesc zilnic la ora 15, si ne intalneam la 15:40, 15:45… ma cuprinde un sentiment ciudat. Ori eu fac parte dintr-o lume pe care nu o pot intelege, ori cei din jur traiesc intr-un ritm aparte, mereu opus ordinii si disciplinei.

Leave a Reply