Despre soareci

Eu daca stau la bloc, nu am prea avut de-aface cu rozatoarele. Acum cateva luni a reusit un nemernic de soarece sa intre din baie in camera mea. Aveam ghena daramata si a venit pe ghena din subsol. Nu am reusit sa il conving sa plece in lumea soarecilor cu otrava, asa ca am fost nevoit sa cumpar niste capcane cu adeziv. Ei bine, la serviciu e alta poveste. Statia fiind situata in camp, e plin de soareci si sobolani. Cei din jur mai cresc animale si probabil de acolo vin.

Pe la inceputul lunii am avut o problema la unul din peretii incintei si astfel m-am trezit cu soareci inauntru. Dintre toate pagubele pe care acestia le fac, ieri am descoperit una epocala. Aveam langa birou cutia de la DVR, din fier masiv, fixata cu suruburi in podea. Legea…. Aseara auzeam de zor ceva rontait in cutia cu pricina. Cand o deschid sa ma uit in ea, vad TOATE cablurile ce intrau in DVR roase, facute praf. Vedeti in poza alaturata paguba. Daca stiam ca sunt asa pofticiosi, astupam gaura pe unde intra manunchiul de cabluri la DVR.

Cam asta cu soarecii… Tot stau si ma gandesc cum sa fac sa scap de ei. Cred ca tot ceva capcane, caci le-am dat otrava si aia isi face efectul in 7 zile. In 7 zile cine stie ce dracu mai gasesc distrus pe aici. Parca sa intre unul in carcasa de la calculator… aia ar fi colosala…

Leave a Reply